Succesvolle WordPress Website Laten bouwen?

Waarom kiezen voor een WordPress website laten maken?

1. Het belang van content!

Van origine is WordPress een platform voor bloggers. En bloggen betekent véél nieuwe (en unieke) content produceren. Inmiddels is WordPress  veel meer dan alleen een bloggers platform, maar dat neemt niet weg dat veruit de meeste bloggers nog steeds kiezen voor een website in WordPress. Het is in WordPress nu eenmaal enorm eenvoudig om een nieuw artikel/blogs toe te voegen en deze op een mooie manier op je website te presenteren. Dat maakt het ook voor ondernemers gemakkelijk om content toe te voegen en nieuwtjes te publiceren op hun websites. En omdat het zo makkelijk is om een blog te plaatsen gebeurt dat regelmatig.

Nu is dat natuurlijk een belangrijke reden voor Google om WordPress websites te waarderen. Want nieuwe en unieke content is voer voor Google. Het algoritme van de zoekmachine geeft voorrang aan nieuwe content zodat bezoekers altijd de meest up-to-date informatie te zien krijgen.

2. WordPress is SEO-vriendelijk!

Het plugin-aanbod van WordPress is enorm en daarmee zijn ook de mogelijkheden voor SEO-optimalisatie van je WP website zeer uitgebreid. De bekendste en meest populaire plugin voor SEO is SEO Yoast, waarmee je je content eenvoudig op de juiste manier kunt structureren. Ook kun je aangeven wat belangrijke zoekwoorden zijn waarmee je gevonden wilt worden door je publiek en is het mogelijk om meta descriptions,en titels te verrijken met die zoekwoorden.

Hoe beter je content geoptimaliseerd is, hoe blijer Google daarvan wordt en dat is weer terug te zien in de zoekresultaten.

3. Responsive websites!

De derde reden voor de goede relatie tussen Google en WordPress is het feit dat (de meeste, in elk geval nieuwe) WordPress websites responsive en dus mobielvriendelijk zijn. Dat houdt in dat het design van de website mee schaalt met het scherm waarop de website bekeken wordt. Voor Google is een responsive design van groot belang. De zoekmachine geeft mobielvriendelijke websites sinds een tijdje zelfs voorrang in de zoekresultaten. WordPress is erop ingesteld om de mobiele bezoeker aan te spreken, dus websites kunnen op elk scherm moeiteloos bekeken en gebruikt worden.

Door deze 3 redenen kiest Webprof dus voor zijn klanten voor het gebruik van WordPress.

All in website nodig

WordPress website laten maken

Ben je al enige tijd op zoek naar een webdesign bureau in Nederland
voor jouw nieuwe website?  Een partner die uiteindelijk maar één echt doel voor ogen heeft; RESULTAAT. Dan ben je bij mijn webdesign bedrijf als webdesigner in Nederland
 op de goede plek terecht gekomen.

Meer dan alleen functionele sites maken door webdesign WordPress. Wist je dat Webprof, de professionele website bouwer in Nederland is en meer kan ontwikkelen dan alleen een functionele website. Je kunt bij mij terecht om een webshop te laten bouwen of een professionele website te laten maken.
Webprof richt zicht voornamelijk op een lange samenwerking!
Hierbij kies ik om een ALL IN WEBSITE aan te bieden voor jouw Winstgevendheid is hierin het hoofddoel. Kies voor de beste werkwijze, kies voor Webprof. Heb je vragen? Mijn webdesign bureau in Nederland
is de partner waar je naar op zoekt bent voor je design en web-bouw . Neem vandaag nog contact op met een webdesigner voor uw webdesign in Nederland
.

ALL-IN Website voor een vast laag bedrag per maand!

(looptijd 18 maanden, lees verder voor prijzen en mogelijkheden)

Je bent een startende ondernemer of je wil gewoon niet een groot bedrag ineens uitgeven aan je nieuwe website. Daarbij wil je geen onverwachte kosten tegenkomen en heb je geen behoefte aan een giga uitgebreide website met bijbehorende technische rompslomp.

Dan heb ik voor jou een prima oplossing; een volledig verzorgde WordPress website voor een vast bedrag per maand!

Omdat ik al jaren werk met WordPress ben ik bekend met het systeem en kan ik een prachtige bedrijfswebsite voor je maken. De updates neem ik in de meeste gevallen voor mijn rekening. Van domeinnaamregistratie tot hosting en SEO, bij mij kun je terecht voor het hele plaatje tegen lage maandelijkse kosten.

Basis

69 Per Maand*
 • One-page
 • Basis Hosting Pakket
 • Maandelijks onderhoud
 • Basis SEO instellingen website
 • Google analytics
 • Uitgebreide SEO Check
 • 2 uur WordPress cursus

Standaard

99 Per Maand*
 • Tot 5 pagina's
 • Basis Hosting Pakket
 • Maandelijks onderhoud
 • Pro SEO instellingen website​
 • Google analytics
 • Uitgebreide SEO Check
 • 2 uur WordPress cursus
Populair

Professioneel

129 Per Maand*
 • Tot 10 pagina's
 • Basis Hosting Pakket
 • Maandelijks onderhoud
 • Pro SEO instellingen website​
 • Google analytics
 • Uitgebreide SEO check
 • 2 uur cursus WordPress

Liever Eenmalige setup kosten?

Basis

Onepage
699 Eenmalig
Exclusief Hosting en onderhoud
 •  

Standaard

Tot 5 Pagina's
1199 Eenmalig
Exclusief Hosting en onderhoud
 •  
Popular

Pro

Tot 10 Pagina's
1699 Eenmalig
Exclusief Hosting en onderhoud
 •  

GESCHIKT VOOR TABLET

Jouw website zal geoptimaliseerd worden zodat deze snel wordt geladen op een Tablet en alles werkt zoals het hoort!

GESCHIKT VOOR MOBIEL

In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het
onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.

GESCHIKT VOOR WINDOWS & IOS

Jouw website zal geoptimaliseerd worden zodat deze snel wordt geladen op elke computer en besturingssysteem.

Snelheid geoptimaliseerd

Alle websites die ik oplever zijn inclusief Speed Optimalisatie. Ik vind dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook snel getoond moet worden.

WordPress websites ontwikkelen – Webdesign bureau Webprof

Een website laten ontwikkelen door een webdesign bureau in Nederland
is de snelste weg naar een winstgevende website. Webprof Webdesign verzorgt al enige tijd de websites voor ondernemingen door heel Nederland. 

Websites maken doen ik als webdesigner  altijd vanuit verschillende oogpunten. Met alleen een flitsend design redt je het vandaag de dag niet meer op het internet. Jouw nieuwe website moet natuurlijk ook bezoekers omzetten in klanten. De webdesigners van Webprof Nederland
weet als geen ander hoe dit moet worden gerealiseerd. Dit doen we door het inbouwen van diverse call to action elementen, door het ontwikkelen van een navigatiestructuur en door de site te maken met een duidelijk doel. Ik ben met name actief in Leiderdorp, Valkenburg en Leiden

Ervaren webdesigner: webdesign bureau WordPress

Met mijn webdesign bureau Nederland
samenwerken aan jouw website betekent een partnership met ervaren webdesigners dat jou wensen en doelen te alle tijden in het gareel houdt. Mijn webdesign bedrijf focust zich bijvoorbeeld op het maken van een strak WordPress responsive webdesign, wat er voor zorgt dat uw bezoekers jouw website zonder problemen kunnen bekijken vanaf hun tablet of smartphone. Op alle soorten apparaten zal jouw website perfect worden weergegeven.

Website voor Mobiel webprof
Website optimalisatie webprof
EVEN CONTACTEN?

WordPress webdesign door een webdesign bureau die bouwt met WordPress

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen met betrekking tot het webdesign in Nederland
? Heb je interesse in een van de diensten ik aanbied? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met een webdesigner in Nederland. Ik ben op diverse manieren te bereiken. via de e-mail op info@webprof.nl of via  het contactformulier. In het laatste geval nemen ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Ik als webdesigner ga graag met je aan de slag aan jouw nieuwe webdesign in Nederland
.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Uit ervaring kan ik een nieuwe website binnen 1-4 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kan ik daar meestal wel aan voldoen.

Alle website die ik oplever zijn inclusief SEO. Ik vindt dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook vindbaar moet zijn.

Jazeker, elke website wordt volledig geoptimaliseerd voor elk scherm formaat. In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het volgens ons onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.

Jazeker, al mijn websites worden in een super gebruiksvriendelijk systeem opgeleverd, zodat je zelf de teksten en foto’s op de website kan aanpassen. En kom je er niet uit of loop je ergens tegenaan dan kan je altijd kosteloos contact met mij opnemen en helpen ik je graag verder.

Mocht je nog een andere vraag hebben, stel deze gerust!. Webprof contact

Mark Zonneveld

WEB DESIGNER MET PASSIE!

WEBDESIGN
100%
SEO
99%

“Ik heb van mijn hobby een baan gemaakt. Als een SEO-liefhebber en specialist in Google-Ads help ik bedrijven te groeien door middel van data-gedreven online marketing.”

Mark_Zonneveld_webprof_webdesign

Hulp nodig?

Wij nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste diensten en oplossingen.