Professioneel website laten maken

Wordpress website Optimale Website Structuur Gericht op conversie Keyword onderzoek  Google Search Console Snelle litespeed hosting

professioneel website laten maken

Professionele wordpress website

Een professionele website kan worden gemaakt door een professioneel webdesignbureau Webprof. Wij zijn een professional bureaus in ons vakgebied en maken voor u een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en interactieve website.

Ben je al enige tijd op zoek naar een webdesign bureau uit de omgeving met de skills een professioneel website laten maken?  Een partner die uiteindelijk maar één echt doel voor ogen heeft; RESULTAAT. Dan ben je bij mijn webdesign bedrijf op de goede plek terecht gekomen.

Webprof is een digitaal bureau waarbij de websites geoptimaliseerd zijn voor Google en andere zoekmachines, tevens krijg je zelf toegang tot het CMS wordpress waardoor je dus zelf ook kleine aanpassingen kan verwerken aan jouw bedrijfswebsite.

Een professionele website laten bouwen in WordPress

Een strakke, gebruiksvriendelijke website waarmee je snel resultaten scoort? Dat kan met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij mij ben je zeker van een website die snel laadtwordt gevonden door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt een WordPress website laten maken nog andere voordelen:

GESCHIKT VOOR TABLET

Jouw website zal geoptimaliseerd worden zodat deze snel wordt geladen op een Tablet en alles werkt zoals het hoort!

GESCHIKT VOOR MOBIEL

In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het
onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.

GESCHIKT VOOR WINDOWS & IOS

Jouw website zal geoptimaliseerd worden zodat deze snel wordt geladen op elke computer en besturingssysteem.

Snelheid geoptimaliseerd

Alle websites die ik oplever zijn inclusief Speed Optimalisatie. Ik vind dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook snel getoond moet worden.

Er zijn diverse pakketten die je kan aanschaffen als het om websites gaat, wil je liever en onepage website waardoor je kan blijven scrollen om alle informatie in te zien, of een website met meerdere pagina.

Het belangrijkste is dat de website een goede structuur heeft en schaalbaar is.

Basis

699
 • One-page
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Volledig responsive
 • Basis SEO optimalisatie
 • 2 correctie rondes
 • Gebouwd in Elementor Pro
 • Google analytics
 • Uitgebreide SEO Check
 • 2 uur WordPress cursus

Standaard

1199
 • Tot 5 pagina's
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Volledig responsive
 • Pro SEO optimalisatie
 • 3 correctie rondes
 • Gebouwd in Elementor Pro
 • Google analytics
 • Uitgebreide SEO Check
 • 2 uur WordPress cursus
Populair

Professioneel

1699
 • Tot 10 pagina's
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Volledig responsive
 • Pro SEO optimalisatie
 • 3 correctie rondes
 • Gebouwd in Elementor Pro
 • Google analytics
 • Uitgebreide SEO check
 • 2 uur cursus WordPress

WordPress website zelf maken of door een professioneel webdesign bedrijf?

Nu blijft de vraag: als WordPress zo eenvoudig is, kan ik dan niet zelf een WordPress gratis website maken?

Ja, dat is natuurlijk mogelijk.

Maar het is niet helemaal gratis én je moet veel tijd hierin investeren, met de vraag of het ook daadwerkelijk conversies gaat opleveren.

Je moet sowieso betalen voor professionele webhosting en meestal moet je betalen voor plug-ins en thema’s om jouw website professioneel te kunnen maken. ik schat dat je een gemiddeld 50+ uur er mee bezig zal zijn, indien je geen ervaring hebt met WordPress voor een simpel professionele website. Daarnaast is professionele webdesign (het ontwerpen van websites) een uitdagende opgave op zich, ongeacht of je WordPress gebruikt of niet. Onervaren WordPress gebruikers zien vaak bepaalde elementen over het hoofd. Een professioneel opgebouwde website moet naast mooi en gebruiksvriendelijk ontwerp ook snel, veilig, betrouwbaar, online goed vindbaar, up-to-date, geback-upt, … zijn. Een webdesign en webhosting specialist garandeert al deze aspecten en bespaart je veel tijd en moeite.

Mark Zonneveld

WEB DESIGNER MET PASSIE!

WEBDESIGN
100%
SEO
95%

” Ik heb van mijn hobby een baan gemaakt. Als een SEO-liefhebber en specialist in Google-Ads help ik bedrijven te groeien door middel van data-gedreven online marketing. “

Mark_Zonneveld_webprof_webdesign

Wat heb je nodig voor een professionele site te laten maken?

Om te beginnen heb je een snelle hosting en een domeinnaam nodig. Hierop kun je de nieuwe website laten maken. Andere vaste kosten zijn sterk afhankelijk van welk systeem je kiest om de inhoud van je website te beheren. Een simpele WordPress-website hoeft niet veel te kosten en veel andere websitesoftware heb je al voor een of enkele tientjes per maand, redelijk goedkoop dus.

Voor een WordPress site moet je het zelf regelen, maar bij andere websitesoftware is hosting, een domeinnaam en een e-mailadres vaak inbegrepen in het abonnement. Daarnaast heb je vaak eenmalige uitgaven voor het het ontwerp of de inhoud van je nieuwe website.

Uiteraard is Webprof bereikbaar om je hier in te adviseren en mee te denken.

Vonneke van Rijn
Vonneke van Rijn
2023-10-27
Mark heeft mij al meerdere keren uit de brand geholpen met diverse SEO en website (WordPress en Elementor) vragen. Mark reageert en helpt snel en heeft een hele fijne manier van samenwerken en communiceren!
Dawn van Seijst
Dawn van Seijst
2023-10-27
Mark werkt snel en denkt mee. Gezellig samenwerken en fijn om het uitgelegd te krijgen op mijn niveau (0) . Zeker een aanrader
Bram Bakker
Bram Bakker
2023-09-14
Super ervaring met Mark! Hele fijne gast om mee samen te werken en ontzettend veel verstand van zaken!
Mariët Baaij
Mariët Baaij
2023-09-08
Fijn om met Mark te werken, deskundig, accuraat en snel. Aanbevelingswaardig.
Thijs Esselman
Thijs Esselman
2023-07-31
Fijne vent! Een website laten updaten die al 2 jaar geen klanten bracht maar met de magie van Mark nu als een zonnetje loopt.En een andere website helemaal laten maken door Mark. Denkt goed mee en is vakkundig en bovenal vriendelijk en erg goed te bereiken.
joanne Van Winkel
joanne Van Winkel
2023-07-12
Mark is erg fijn om mee samen te werken, Fijne communicatie en goed advies!
Danny Pelgrim
Danny Pelgrim
2023-05-17
Erg fijne communicatie en zeer goede tips gekregen voor mijn website!
Spozhmay Baha
Spozhmay Baha
2023-04-26
Ik ben super super blij met Webprof! Mark is heel professioneel, snel duidelijk en hij weet precies wat hij moet doen(vakkundig). Een hele goede ervaring mee! Voorheen heb ik heel slechte ervaring gehad met een andere bedrijf wat mij heel veel frustratie heeft gekost. Na veel zoeken en vragen ben ik via een collega bij webprof terecht gekomen waar ik heel blij mee ben! Sinds toen heb ik geen stress meer alles wordt binnen de afgesproken tijd voor je geregeld. Bedankt webprof voor all de goede service🙏 Ik raad zeker iedereen aan die website of marketing nodig hebben voor hun bedrijf. Echt een aanrader!!!Groetjes Spozhmay van S.L.S Beauty

Een professionele website is de eerste stap om online succesvol te zijn. Het is een betaalbare investering die na verloop van tijd een goed rendement oplevert, aangezien dit het eerste is dat potentiële klanten zien wanneer ze naar uw bedrijf zoeken.

Een professioneel web bureau kan u helpen een website te maken die u online succes zal brengen. Wilt u meer weten over wat een professioneel webdesignbureau voor u kan betekenen, lees dan hieronder verder.

De beste manier om een professionele website te krijgen is door een professioneel web bureau in te huren.

Een professioneel web bureau heeft de expertise, ervaring en middelen om een website te maken die uw merk zo goed mogelijk vertegenwoordigt.

Een professionele website moet zowel functioneel als esthetisch zijn. Een goed ontwerp helpt uw site gebruiksvriendelijker te maken en zorgt er ook voor dat deze hoger scoort in zoekmachines zoals Google.

Neem snel contact op met Webprof voor meer informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN

Uit ervaring kan ik een nieuwe website binnen 1-4 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kan ik daar meestal wel aan voldoen.

Alle website die ik oplever zijn inclusief SEO. Ik vindt dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook vindbaar moet zijn.

Jazeker, elke website wordt volledig geoptimaliseerd voor elk scherm formaat. In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het volgens ons onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.

Jazeker, al mijn websites worden in een super gebruiksvriendelijk systeem opgeleverd, zodat je zelf de teksten en foto’s op de website kan aanpassen. En kom je er niet uit of loop je ergens tegenaan dan kan je altijd kosteloos contact met mij opnemen en helpen ik je graag verder.

Mocht je nog een andere vraag hebben, stel deze gerust! Webprof contact

GRAAG EEN OFFERTE OP MAAT ONTVANGEN?

Hulp nodig?

Wij nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste diensten en oplossingen.

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!